چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲

تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز مصرفی در چهارمحال و بختیاری

۲۵ درصد گوشت قرمز مصرفی در چهارمحال و بختیاری توسط عشایر این استان تولید می‌شود.

تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز مصرفی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش ال نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۵ درصد از نیاز گوشت قرمز این استان به میزان ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن توسط عشایر کوچرو تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

یحیی حسین پور افزود: عشایر کوچرو، امسال از زمان استقرار در مناطق ییلاقی چهارمحال و بختیاری، ۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز تولید کرده‌اند.

وی اضافه کرد: همچنین در این مدت، بیش از ۱۹ هزار و ۱۰۳ تن محصولات لبنی توسط این عشایر تولید و در بازار عرضه شد.

حسین پور ادامه داد: پرداخت تسهیلات پرواربندی دام جهت تولید گوشت بیشتر و جلوگیری از فعالیت واسطه‌گران و دلالان برای کاهش قیمت محصولات عرضه شده به بازار، از حمایت‌های این اداره کل از عشایر است.

چهارمحال و بختیاری، بعد از فارس دومین استان عشایر نشین کشور و دارای رتبه اول استانی در تراکم عشایر در واحد سطح می‎باشد.

عشایر این استان، از اقوام بختیاری، ترک قشقایی، چهرازی، عرب نصرآبادی و گله دار دهکردی هستند.

لینک کوتاه : http://eilnews.ir/?p=1698
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما